Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19.01.2009, 22:13 #25
muhakemat isimli Üye şimdilik offline konumundadır muhakemat
Silver Members
GUNEY77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

eddi ve yolcu arkadaslar didismenize birer tesekkur attim.
Konuyu açan arkadasa tesekkur ediyorum.Konu ilk açilista tartisilmasi ve dusunulmesi gereken gerçekler veya yalanlar olarak tartisilabilirdi.
Konu yine almis basini gidiyor yok aleviydi yok sunnuydi.
Kardesim dininiz sizin olsun...!
Bize okul,hastahane ,kutuphane,tiyatro,sinema velhasil Dunya'ya ayak uyduracak egitim sistemi lazim.
Evet herseyden önemlisi i$ lazim.

size bi örnek verecem meşhurdur bu örnek örneği verdiğim kişi güney77 kardeşimdir eddi'de kendine yorumlayabilir....

deve kuşu herkesin malumudur gövdesi büyük bir kuuştur boynu ve başıysa küçük bununla bebaer beyyinde yok tabi kendisinde beyinden kastım akıl bizim bu deve kuşu birgün dağda gezerken onu avlamaya çıkan avcıya denk geliyor tabi bizim deve kuşu avcıyı görünce başlıyor kaçmaya avcıda veriyor peşine bi müddet koştuktan sonra bi kumluğa tesadüf ediyor ve hemen başını kuma sokuyor güya saklanıyor!!! tabi başı kumda olunca deve kuşumuz hiçbişi görmüyor sanıyorki avcıda onu görmüyor ama halbuki koca gövdesi dışarda ve avcıda rahatlıkla deve kuşunu avlıyor ....

şimdi neden bunu aNLATTım bak güney kardeşim gözümüzü gerçeklere kapatamayız devekuşu gibi başımızı kuma sokmakta çare etmez çünkü koca gövde dışarda bana dokunmayan yılan bin yaşasın kaideside reel deyil deyil çünkü fıtratımız icabı bazı şeylerle mükellefiz bizler düşünen akıl eden mahluklarız. ha son olarak gözünü kapayan kendine gece yapar başkasına yapamaz selam ve dua ile...

Indir